Baka od 98 godina otkrila tajnu uspešnog braka

0

U svojoj knjigi “You Can Be Right (Or You Can Be Married)" pisac Dan Adam Šapiro izneo je stavove i iskustva o braku i vezama ni manje ni više nego od devedesetosmogodišnje Pauline koja iza sebe ima tri braka i brojne veze i avanture.

Devedesetosmogodišnja Paulina, koja je i majka dvoje dece, još uvek je oštra i britka kada su u pitanju ljubav, romantika i seks.

“Nikada nisam imala problema sa muškarcima. Uvek sam imala nekoliko muškaraca. Uvek!”
, kaže Paulina.

Od svih muškaraca koji su prošli kroz njen život ona je naučila da za uspešnu vezu ili brak dvoje ljudi jednostavno mora “kliknuti” i to je to.

“Ako taj osećaj nije obostran, bolje je da se razvedete i budete sami jer biti s nekim ko vas ne čini srećnim je gore nego biti sam”

Ona takođe smatra da je ključ za uspešnu vezu ili brak kompromis i spontanost. Ako par neprestano određene stvari radi odvojeno, to će ih neminovno rastaviti.

“Njemu se ide na ples, a vama ne. U redu je ako katkad odete odvojeno ili jedno od vas ostane kod kuće. Međutim, ako učestalo odbijate da izlazite s njim, budite sigurni da će pronaći nekoga ko će plesati s njim”
, zaključila je ova devedesetosmogodišnjakinja.

Izvor: B92, Super Žena

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.