Tokom noći 11 povređenih u udesima

0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je 11 osoba povređeno, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Pet osoba je povređeno u udesu koji se dogodio oko 01.00 čas u Ulici Majora Zorana Radosavljevića u Batajnici, rekla je Macura.

Muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu levog kolena, a mladić star oko 20 godina povrede oba kolena i desne potkolenice, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 20 godina zadobio je povrede desnog kolena i desne potkolenice, a muškarac star, takođe, oko 20 godina povredu desnog lakta i levog kolena, navela je Macura.

Muškarac star oko 24 godine, vozač, zadobio je povredu glave, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar. Tri osobe su povređene u udesu oko 21.25 časova na Pančevačkom mostu u smeru ka Borči, rekla je Macura.

Dva muškarca zadobila su povrede glave, a treći muškarac zadobio je povrede glave i kolena, kazala je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Muškarac star oko 50 godina, vozač, u udesu oko 20.25 časova u Ulici Mihaila Avramovića zadobio je povrede glave, grudnog koša i stomaka, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

U udesu oko 19.10 časova u Bečmenu muškarac star 26 godina zadobio je povredu glave, kuka i potkolenice, a mladić star oko 21 godinu posekotinu glave, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 76 intervencija od kojih osam na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici, osobe sa šlogovima dijabetičari i hipertoničari, rekla je Macura.

Izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.