Neobičan slučaj u Hrvatskoj: Poljakinja silovana dok je spavala pored muža u krevetu

0

Makarska policija i splitsko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) istražuju neobičan slučaj silovanja koji im je prijavila poljska državljanka koja je odsela u jednom hotelu na Makarskoj rivijeri, javlja "Slobodna Dalmacija".

Iako ni policija ni ŽDO nisu želeli da iznose nikakve detalje događaja, prema nezvaničnim podacima, Poljakina starosti oko 40 godina došla je prošlog petka sa suprugom na letovanje u Hrvatsku. Tokom večere su malo popili i zatim krenuli u hotelsku sobu.

Tokom noći žena je osetila kako je neko dira po telu, pa je u prvi mah pomislila da je reč o suprugu. Ali joj je tada nepoznati muškarac stavio ruku na usta i počeo da je siluje.

Šokirana žena je, nakon što je zlostavljač otišao, pokušala navodno da probudi supruga, ali nije mogla pa mu je ono što se dogodilo ispričala tek ujutro za doručkom. Nakon toga slučaj su prijavili policiji.

Istražni organi su vrlo ozbiljno shvatili njenu prijavu, pa su odmah naložili ginekološki pregled.

Izvor iz policije tvrdi da brava na sobnim vratima nije oštećena i da je na stoliću pored kreveta pronađena čaša s pićem, čiji je sadržaj trenutno ispituje.

Izvor: Jutarnji list, Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.