Nišlijka svetski prvak u fitnesu

U Niš su iz Austrije stigle lepe vesti. Nišlijka Miljana Stanojković najbolja je na svetu u fitnesu. Ona je osvojila prvo mesto u kategoriji "Fitness model", a ponela je titulu i najbolje u apsolutnoj kategoriji.

"Prezadovoljna sam jer sam osvojila prvo mesto u kategoriji "Fitness model", a pogotovo što sam prva u apsolutnoj kategoriji. Bile su još dve kategorije pored moje, pa se od tri pobednice bira najbolja u apsolutnoj kategoriji i ja sam osvojila pehar. Veći uspeh i zadovoljstvo nisam mogla ni da očekujem," kaže Miljana za Južne vesti.

(old_image)

Miljana ističe da nije sama došla do uspeha.

"Ne bih mogla da ostvarim ovaj uspeh da me nisu trenirali i podržavali Petar Čelik, koji me je spremao u fitnesu i bodi-bildingu i Slavko Zec, koji je moj i učitelj, dečko, trener, nutricionista i sve što mi je bilo potrebno,"
dodaje Miljana.

Ona se svakodnevno spremala u "Top Formu" u Nišu, a ovoliki uspeh nije očekivala.

"Ovo mi je drugo takmičenje, a prvo mi je bilo 8. juna u Mađarskoj kada sam bila na "Gran priju". Tu sam osvojila četvrto mesto. Eto na drugom takmičenju sam osvojila prvo mesto u svojoj kategoriji i u apsolutnoj,"
kaže Miljana.

Miljana je dokaz i primer da se velikim ulaganjem i vežbanjem može postići mnogo.

"Šest meseci treniranja i pravilna ishrana doveli su me do ovog uspeha. Ranije nikada nisam trenirala, nikada se nisam bavila ovim sportom. Prošle godine u ovo vreme imala sam velikih problema sa zdravljem i pomoću ovog sporta sam se vratila u život. Stvarno je uspeh tako nešto postići za relativno kratko vreme,"
priča ova Nišlijka.

U subotu Miljanu očekuje i Državno prvenstvo u Pančevu u NABA federaciji. Zatim će učestvovati na Svetskom prvenstvu u Slovačkoj u Svetskoj fitnes federaciji.

(old_image)

Izvor: Južne vesti

Pogledajte još