Serbia Wonderland raste – i pre nego što je počeo

0

Budući da su sve karte za prvi Serbia Wonderland Festival rasprodate u rekordnom roku, čak dve nedelje pre održanja festivala, otvaramo listu čekanja za dodatni kontigent ulaznica za događaj 12. oktobra u beogradskom KPGT-u.

Zbog velike ljubavi koju je publika pokazala prema konceptu i ideji Festivala Budućnosti kao i interesovanja publike u toku je proširenja događaja ili njegovo izmeštanja na drugu lokaciju. Određen broj karata će biti pušten u prodaju (oko 500) do subote, ukoliko se proširenje i premeštaj potvrde a veliki su izgledi da hoće“, najavljuju organizatori.

Da biste obezbedili svoje karte treba da svratite u prostoriju Jungle Tribe-a, Njegoševa 31 V, ili da nas kontaktirate na 011/ 2433-747 ili 011/ 2400-213 ili pošaljete mail na info@serbiawonderland.com i da uplatite 1100 dinara za koje ćete dobiti vaučer koji ćete menjati za ulaznice kad zvanično potvrdimo proširenje.

U slučaju da ne dođe do proširenja novac se vraćamo nazad ili isti vaučer možete zameniti za karte za žurke ''Serbia Wonderland 2014 – Poglavlje Jedan'' (7. decembra) ili ''Serbia Wonderland – Poglavlje Dva'' (14. februara) koji treba da nas dovedu do Open Air Eventa Serbia Wonderland 2014. sledećeg leta sa 10 hiljada posetilaca i kartama koje će se rasprodati u jednom danu i time nam omogućiti da obezbedimo vodeće svetske DJ-eve i neverovatnu scenografiju.

Više informacija o festivalu:
http://www.serbiawonderland.com/
https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.