Dragan Đurić u policiji zbog transfera Mitrovića

Policijski organi imaju pune ruke posla kad je reč o fudbalskim klubovima Crvena zvezda i Partizan. U proteklih deset dana izjave vezane za transfere u FK Partizan dao je veliki broj čelnika.

Inspektore je zanimala prodaja Filipa Markovića Benfiki i Aleksandra Mitrovića Anderlehtu. Prema FS Beograda, Marković je igrač Partizana, dok u klubu iz Humske tvrde da je kao amater igrao za Teleoptik.

Transfer Mitrovića
je pod velom tajne. Nije jasno za koliko je novca uopšte napadač prodat klubu iz Brisela, jer je prema jednoj informaciji to bilo 3,5 miliona evra, prema saopštenju kluba pet miliona, da bi na kraju predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio da je ukupno zarađeno 4,2 miliona evra.

"Zvaničan stav Fudbalskog kluba Partizan i policijskih organa je da se proces ne komentariše dok je u toku. Kad sve bude gotovo, nadležni će izaći u javnost" prenela je reči genseka crno-belih Darka Grubora PR Partizana Biljana Obradović.

Istražni organi završili su ispitivanje poslovanja crveno-belih u periodu od 2007. do 2012. i došli do podataka da je klub na transferima igrača oštećen za sedam miliona evra, a u istom periodu utajen je porez od devet miliona evra.

Izvor: Kurir

Pogledajte još