Promovisan album Vila Filozofina: Poznati u Mikser Houseu

Julia je uz svoj prateći bend uživo izvela pet numera sa albuma, pesmu „Inspiracija“ sa kojom je na Demo Festu u Banja Luci prošle godine osvojila specijalnu nagradu žirija za interpretaciju, i pesmu „Tim“ za koju je nedavno objavljen spot. Prateći bend u sastavu Nevena Filipović (vokal i klavijature), Jelena Rančić (vokal), Nenad Trajković (bubnjevi), Novak Savić (bas gitara) i Dejan Hasečić (el. gitara) odličnim izvođenjem ispratili su Juliannin moćni vokal. Kao specijalni gost nastupio je producent i aranžer albuma Aleksandar Sedlar (el /ak. gitara). Okupljeni su nakon toga imali priliku da poslušaju i ostale numere sa albuma i uživaju u dobroj zabavi i degustaciji vina vinarije Stobi.

(old_image)

Na promociji su pored Julianne Boroš – Vile Filozofine, autorke svih tekstova i muzike sa albuma, govorili i Nenad Milovanović, izvršni producent albuma, i Aleksandar Sedlar, muzički producent, aranžer i koautor tri pesme sa albuma. Julia je istakla da je album plod dugogodišnjeg rada, života sa muzikom i u muzici, i da je to samo deo i izbor iz materijala koji je godinama nastajao. Kao svestran interpretator različitih muzičkih žanrova – jazza, r&B-a, soula i rock'n'rolla, potrudila sa da lepota svakog žanra nađe svoj izraz u nekoj od numera i da publici ponudi celovito, a ipak eklektično muzičko izdanje, pesme koje slušaocu mogu biti prijatelji.

(old_image)


U Mikser House-u okupili su se brojni ljubitelji muzike, a među njima i veterani naše rock scene – Bajaga, Gile – Električni orgazam, Koja – Disciplina Kičme, Ramirez – Feud; mnogi drugi umetnici, poput glumice Ane Sofrenović, muzički kritičari, poznate ličnosti iz sveta muzike, medija, filma, biznisa i politike.

Prema reakciji publike, Vila Filozofina će uskoro morati i ostale muzičke materijale, koje pažljivo stvara i čuva, da predstavi javnosti. Za sada je opravdano očekivati da će pesme sa upravo promovisanog albuma doživeti veliki uspeh među ljubiteljima kvalitetnog zvuka, interpretacije i poezije koju Julia kroz svoju „bajkovitu“ istinu pripoveda.

Pogledajte još