Pijan ukrao kola, izazvao saobraćajku, a potom napao vlasnika i policiju

0

Dana 29.09.2013. godine, službenici Policijske uprave u Užicu, Policijske stanice u Bajinoj Bašti saslušali su u svojstvu osumnjičenog P.S. (20) iz Bajine Bašte, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, neovlašćeno držanje opojnih droga i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Dana 28.09.2013. godine, osumnjičeni P.S. je ispred kafe-bara „Fejs“ u Bajinoj Bašti otuđio putničko vozilo marke „BMW“, užičkih registarskih oznaka, a potom je u stanju teške alkoholisanosti izazvao saobraćajnu nezgodu, kojom prilikom je prednjim delom otuđenog vozila oštetio jedan saobraćajni znak.

Nakon izazvane saobraćajne nezgode, osumnjičeni je u kafe-baru „Fejs“ narušio javni red i mir, tako što je fizički nasrnuo na vlasnika otuđenog vozila, a potom i na policijske službenike, koji su uspostavili narušeni javni red, i tom prilikom im naneo lake telesne povrede.

Prilikom pregleda osumnjičenog, u službenim prostorijama Policijske stanice u Bajinoj Bašti, u džepu od pantalona, policijski službenici su pronašli dva paketića ispunjena biljnom materijom zelene boje, sumnjivom na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto težine oko 6, 7 grama. O događajima je obavešten Osnovni javni tužilac u Užicu.

Izvor: Glas zapadne Srbije

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.