Bežite glavnom bez obzira: 5 znakova da je on luzer

Nezaposlen je i nema štednju na računu
Romantika može samo donekle da održi vezu. Kada se strasti smanje, računi u banci i zarada postaju sve bitniji. Prema istraživanjima, novac više razdvaja ljude od seksa. Ne samo da žene počinju da gube poštovanje prema svom partneru, već i sami muškarci gube samopouzdanje kada nemaju novca.

Živi sa roditeljima
Osim ako jedan od njegovh roditelja nije bolestan ili invalid i neophodna mu je nega, izbegavajte muškarca koji živi sa mamom i tatom. Osim, ukoliko niste oboje tinejdžeri. Ali ukoliko je on odrasla osoba koja provodi sve vreme ispred kompjutera, dok mu majka pere stvari i sprema večeru, ipak razmislite o svojoj vezi.

Lenština je

Jedan od tri para ima problema sa održavanjem čistoće. Istraživanja pokazuju da su muškarci i žene koji žive u prljavštini nedisciplinovani i neorganizovani. Ukoliko stalno sklanjate za njim i perete njegove prljave sudove, ubrzo ćete postati veoma nezadovoljni.

Negativan je i voli da ponižava
Vaše samopoštovanje je najvažnija stvar u vašem životu. Ne postoji opravdanje za osobu koja vas navodno voli, ali stalno ponižava. Takve situacije često eskaliraju, pa se mogu završiti i nasiljem. Život je kratak. Tražite partnera koji vas inspiriše i podržava u vašim idejama i snovima.

Želi da vas izoluje i kontroliše
Obratite pažnju ukoliko hoće da vas odvoji od prijatelja, porodice i novih iskustava. Vaš idealan partner treba da vas pusti da istražujete život, a ne da vas sputava i ograničava.

Izvor: 24sata

Pogledajte još