Beograd: Četiri udesa tokom noći, troje povređeno

0

U Beogradu su se tokom noći dogodile četiri saobraćajke u kojima su tri osobe povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Muškarac star 41 godinu je u udesu, koji se dogodio oko 22.35 časova u Ruskoj ulici u Zemunu, zadobio povredu istegnuće ključne kosti, a prevezen je u KBC “Zemun” – rekla je dr Macura.

Muškarac star oko 27 godina je u udesu oko 22.30 časova u Ulici Jurija Gagarina kod uključenja za most “Gazelu”, zadobio posekotinu leve potkolenice i prevezen je u Urgentni centar, istakla je dr Macura.

Ženska osoba stara oko 28 godina je u udesu oko 20.35 časova u Borskoj ulici zadobila istezanje vrata i povredu glave, i ona je prevezena u Urgentni centar – istakla je dr Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 20.45 časova u Ulici vojvode Stepe 181, niko nije povređen, navela je dr Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija od kojih 12 na javnim mestima.

Dr Nada Macura je upozorila srčane i kardiovaskularne bolesnike da se pričuvaju hladnog vazduha i fizičkog napora u vidu brzog hoda. Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, uzimanje toplih napitaka, kao i izbegavanje alkohola i agresivnih stanja.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.