KAKVA SLUČAJNOST: Nespretna Soraja ponovo izgubila mobilni

Kako je na tom popularnom parti ostrvu Soraja provodila vreme s brojnim svetskim zvezdama, među kojima se našao i P. Diddy, počelo je da se šuška da je mlada starleta uspela da zavede slavnog repera.

Tako su procurele informacije da Soraja u ukradenom mobilnom navodno ima golišave fotke s reperom P. Diddyjem. I dok se javnost nada sočnom sadržaju, Soraja smiruje situaciju.

- To su najobičnije slike sa žurki, danima smo partijali na brodu, u klubu, pa ako su nekome vruće fotke one na kojima sediš s nekom osobom, družiš se i pričaš, onda OK. Naravno da ću morati sve da razočaram – ja jesam u vezi, ali ne s P. Diddyjem. Ibiza je malo ostrvo na kojem srećeš brojne poznate face. Osim Diddyja i Paris Hilton, upoznala sam i druga poznata lica, ali ipak šta se dogodi na Ibizi, ostaje na Ibizi" - ispričala je za RTL Soraja, koja je u Paris pronašla novu prijateljicu.

- Ona je super. Jako smo slične po energiji. I ona voli da partija - kaže Sara, koja je imala priliku da upozna i Metjua Mekonahia i Salmu Hajek.

Kako je P. Diddy nije posebno fascinirao, Soraja telefon želi nazad zbog nekih drugih letnjih fotki. Ko će ga prvi pronaći i u čije će ruke dospeti, verovatno ćemo uskoro saznati.

Alo

Pogledajte još