Otvaranje QP Lounge&Restaurant zimske sezone humanitarnom revijom Franca Ciambelle

Nakon Humanitarne revije italijanskog kreatora visoke mode, Franca Ciambelle, kojoj su prisustvovale brojne zvanice iz javnog života kao što su Dragana Ognjenović, Ana Stanić i mnoge druge poznate ličnosti, svi gosti imali su priliku da uživaju u koktelima ali i specijalitetima jednog od najnagrađivanijih kuvara u Srbiji Miloša Jovanovića, koji je zauzeo, ponosno, lidersku poziciju šefa kuhinje i pripremio specijalan izbor jela koji će karakterisati samo QP Lounge&Restaurant.

QuePasa, volimo da kažemo da je jedini pravi Lounge&Restaurant! Karakterisaće ga raznolik program: od gostovanja poznatih DJ-eva, do nastupa jazz muzičara I drugih ušuškanih svirki u kojima ćete moći da se utoplite uz vino I specijalitete u toku zimskih meseci. Tu su I tematske večeri koje organizujemo u saradnji sa stranim ambasadama u Beogradu.

U QP Vas pozivamo da dođete i u toku dana, pošto će se svakodnevno organizovati brunch-evi i after work koncept sa zanimljivim programom. Ideja istog je da nakon napornog radnog dana ljubitelji ležerne zabave i hedonisti mogu da se opuste uz koktele i ukusne zalogaje u opuštenom ambijentu.