Stojanović: Maksimalno skoncentrisano po tri boda

"Potpuno je jasno da odlazimo na jedno veoma zahtevno gostovanje ekipi koja nije slučajno u vrhu tabele i koja pokazuje konstantnost od početka prvenstva. Ona ima samopouzdanja i na njenim utakmicama pada veoma malo golova. To znači da su veoma disciplinovani i odgovorni. Moraćemo da pokažemo puno znanja ako zelimo da dođemo do cilja", rekao je Stojanović novinarima na stadionu Zvezde.

Na konstataciju novinara da Čukarički igra veoma dobro u odbrani i u kontranapadima i na pitanje da li će se nešto menjati u igri Zvezde, Stojanović je rekao da nema puno vremena za velike promene.

"To su dobre karakteristike Čukarickog koje su ih dovele do pozicije gde jesu. Ako budemo brzi i ako budemo igrali kao na momente protiv Spartaka, kada je lopta išla brzo, onda možemo da se nadamo da će stvari prevagnuti na našu stranu", rekao je Stojanović.

Trener Zvezde je ocenio da njegova ekipa mora biti maksimalno odgovorna i disciplinovana, pogotovo u fazi odbrane.

"Ne treba im puštati puno prostora, imaju dobar prekid, visoki su u zadnjoj liniji, mislim da je njihova snaga u kolektivu", rekao je Stojanović.

Na pitanje novinara da li je Zvezda favorit, on je rekao da njegov tim uvek mora da ide na pobedu i da mora da pokaže na terenu da li je favorit.

Trener vicešampiona Srbije rekao je da u ekipi niko od igrača nema problema sa povredama i da očekuje da će i Nikola Mijailović biti spreman za utakmicu u nedelju, koja se od 19 sati igra na stadionu Čukaričkog.

Čukarički i Zvezdu deli jedan bod na tabeli. Crno-beli sa Banovog brda su drugi sa 14 bodova, dok je Zvezda treća sa 13 bodova.

Beta

Pogledajte još