Majka dečaka poručila Zlatanu: Neće moj Hajrudin dres, neće imati priliku da ga nosi

Dosta se zna o tome kako je Hajrudin dospeo u žižu evropske sportske javnosti, zahvaljujući dobrim ljudima koji su hteli da urade dobro delo.

U međuvremenu se dosta pisalo i o tom kako je "Zlatan sleteo u Sarajevo", da bi posetio ovog mališana, ali se to ipak, nije desilo. Izgleda i da neće. A izgleda i da je ponudio da pošalje svoj dres. On, ili neko u njegovo ime. Evo šta švedskom reprezentativcu, špicu Pari Sen Žermena i Hajrudinovom omiljenom fudbaleru, ali i svima drugima, piše mama mališana na samrti:

"Molim vas sve redom, jer ovo je moje poslednje oglašavanje. Zlatan neće doći u Sarajevo, verovatno ima veliki razlog, kako god - to treba poštovati. Ja molim još jednom ako neko ima kontakt u svetu sa menadžerom da mu (Ibrahimoviću) prenesu: neće moj Hajrudin dres, neće imati priliku da ga nosi i uživa u njemu. Neće moj Hajrudin novac, poklone takođe, a ni ostali članovi porodice. Ako ne može doći, nećemo ništa drugo, a posebno novac. Neka ne pokušava ni slučajno nešto poslati. Nisam uspela i to je to, boli, boleće i proći će, nije do mene. Svaki hajr (svako dobro) vam želim svima",
objavila je na internetu majka malog Hajrudina.

Izvor: Blic

Pogledajte još