Rašović: Dobro je da nismo izgubili!

0

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da nije dobro što njegova ekipa nije iskoristila šanse protiv Javora, ali i da je dobro što na kraju nije izgubila.

“Kad se ne iskoristi ovoliki broj šansi dobro je da se ne izgubi utakmica. I javor je imao dve do tri dobre prilike u drugom poluvremenu. Kada ne uspeš da postigneš gol, to je tako”, rekao je Rašović za Arenusport.

Fudbaleri Partizana i Javora iz Ivanjice odigrali su večeras 0:0 u osmom kolu Super lige Srbije.

“Ekipa koje je istrčala na teren je dala maksimum… Sigurno da nije dobro što nismo postigli gol. I u prvom poluvremenu smo imali dosta šansi. Jednostavno, šanse moraju da se realizuju”, rekao je Rašović.

Rašović je ocenio da je bilo dobrih, ali i loših perioda igre.

“Ovo je mlada ekipa, ima dosta mladih igrača, očekivanja publike su velika, pa oni potpadnu pod neki psihološki pritisak što je sasvim normalno za njihove godine tako da dođe i do tih grešaka, ali mi moramo da nastavimo i da pokušamo da to ispravimo”, kazao je Rašović.

Trener Javora Bogić Bogićević rekao je da je prezadovoljan osvojenim bodom.

“Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu, u drugom poluvremenu smo imali sve sjajne šanse koje nismo iskoristili. To ne znači da Partizan nije imao šanse, ali od Partizana se očekivalo da igra agresivno, da napadne, ostavio nam je dosta prostora… Nismo iskoristili šanse, ali prezadovoljni smo bodom”, kazao je Bogićević.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.