Pala Zvezda na Banovom brdu!

Tim sa Banovog Brda je potpuno razbio sastav koji je na teren poslao trener Slaviša Stojanović, a da će Crvena zvezda imati problema, postalo je jasno već posle 17 sekundi kada je Stiljković matirao Bajkovića za 1:0.

Zvezda je dva minuta kasnije imala veliku šansu da izjednači, ali je Pečnik pogodio prečku. To je ujedno bila i jedina prava prilika koju su za 90. minuta stvorili fudbaleri tima sa Marakane.

Čukarički koji je taktički odigrao dobro je svesno prepustio Zvezdi sredinu terena, čekajući šansu da poveća vođstvo. Slavoljub Srnić je u 70. minutu imao veliku šansu, nije pogodio, ali se za promašaj iskupio četiri minuta kasnije, kada je golom trasirao put ka pobedi Čukaričkog nad Crvenom zvezdom. Prvoj posle deset godina.

Navijači Crvene zvezde navijali su sve vreme, ali su gađanjem fudbalera Čukaričkog i povremenim pogrdnim povicima "Igrate k'o pi.ke, "Bravo devojke" i "Idite na splavove" , jasno rekli sta misle o igri crveno belih i stanju u kom se tim nalazi.

Posle svega ostaje da vidimo, da li će kao posle poraza od Voždovca (0:1) trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović ponuditi ostavku.

Pogledajte još