U tri saobraćajna udesa povređene tri osobe

"Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 20.20 časova između Dunavca i Čente. Muškarac star 35 godina, vozač, zadobio je povredu glave i na levom oku strano telo, odnosno komadić stakla. Drugi muškarac star oko 50 godina, koji se nalazio na mestu suvozača, zadobio je povrede glave, grudnog koša i razderotinu levog kolena", rekla je dr Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Muškarac star 40 godina, koji se nalazio na mestu suvozača, u udesu oko 22.50 časova u Gandijevoj ulici zadobio je povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je dr Macura.

Saobraćajni udes se dogodio i u Ulici Milutina Milankovića oko 19.35 časova, ali, prema rečima dr Macure, niko nije vožen u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 90 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari.

Za protekla 24 sata Hitna pomoć je u Beogradu obavila ukupno 194 intervencije od kojih 43 na javnim mestima.

Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, uzimanje doručka, provetravanje prostorija u kojima se boravi, laganu šetnju za hronične bolesnike i redovnu terapiju.

Blic

Pogledajte još