Poginuo posle žurke u seoskom noćnom klubu

„Sitroenom“ je upravljao M.R. iz sela Stubal kod Kraljeva koji je u nesreći teže povređen, kao i suvozač koji je takođe iz Ugljareva. Njih dvojica su zbrinuti na Odeljenju hirurgije u kruševačkoj bolnici. Četvrti putnik u vozilu je lakše povređen.

"Prizor je bio stravičan. Vozač je izgleda izgubio kontrolu jer nije nastavio ni magistralnim putem prema Kraljevu ni ka ulazu u Trstenik, već negde između ta dva puta. Pokidao je tri električna stuba, probio ogradu stovarišta i okrenuo se na krov"
, ispričao je „Blicu“ Trsteničanin koji je na mesto udesa naišao samo dvadesetak minuta nakon nesreće.

Prema saznanjima „Blica“, sva četvorica putnika u „sitroenu“ bili su u subotu uveče na žurki koja je organizovana povodom ponovnog otvaranja noćnog kluba „Čarapanka“ u selu Počekovina. Atmosfera je bila vesela pa se dosta i popilo.

Vlada S. i dvojica njegovih drugara iz Ugljareva, sa kojima je zajedno došao u „Čarapanku“, imali su nekoliko ponuda prijatelja i poznanika da ih povezu kući, ali su se odlučili da sednu u automobil sa M. R. iz Stubla kojem je njihovo selo bilo usput. Kako je tačno došlo do nesreće, da li je vozač bio pod dejstvom alkohola ili je reč samo o neprilagođenoj brzini, pokazaće istraga.

Magistralni put Kruševac-Trstenik je jedan od puteva u Rasinskom okrugu sa najvećim brojem saobraćajnih nezgoda. Najteža nesreća dogodila se jula 2009. godine kod Starog Trstenika kada su poginula četvorica muzičara, a još četiri osobe povređene u sudaru.


Blic

Pogledajte još