Od vrata do vrata: Reprogram dugu za struju i na kućnom pragu

0

Privredno društvo "Jugoistok" započelo je kampanju "Od vrata do vrata" tokom koje će dužnici za struju sporazum o reprogramu duga moći da potpišu i kod kuće.

Zainteresovani građani treba da besplatnim pozivom na broj korisničkog centra 0800/018-000 ostave ime, prezime i adresu, posle čega će im posetu najaviti ovlašćeni tim i predložiti reprogram.

Prvo će se ići ka kategoriji kupaca čije zaduženje ne prelazi 10.000 dinara. Ti kupci će biti u mogućnosti da na licu mesta potpišu sporazum, plate određeni iznos sa otpustom kamate od 40 odsto i time se praktično reše dugovanja prema “Jugoistoku” – kažu u ovom preduzeću.

Ako ne potpišu sporazum na licu mesta, dužnici će to moći da učine i kasnije, kada će ekipa, po pozivu korisničkog centra, opet doći u posetu.

Kako kažu u “Jugoistoku”, ovom kampanjom žele prvenstveno da izađu u susret starijima i osobama koje nisu u mogućnosti da dođu do šaltera elektrodistribucije. Kako su ranije isticali, aktuelni reprogram dugova za struju je najpovoljniji do sada i sličnih ponuda više neće biti.

Izvor: Južne vesti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.