POBEGAO OD ŽENA: Kežman se spakovao i otišao u Crnu Goru

0

Tek što se skućio s Marijom Perković, koja mu je u junu rodila sina Filimona, u luksuznom stanu na Vračaru, fudbalera je „nagazila“ još uvek zvanična supruga Emilija, koja živi kao podstanar s njihovo troje dece Lazarom, Jakovom i Aleksandrom.

On je pod pritiskom obe žene, koje mu prebacuju za svaki potez koji napravi, odlučio da se na neko vreme skloni u Crnu Goru i već nekoliko dana boravi u porodičnoj kući u Herceg Novom sa svojim ocem.

Emilija je od zajedničkih prijatelja čula da je Mateja kupio stan. Posle toga je na društvenim mrežama videla da se njegova ljubavnica Marija hvali fotografijama njihovog novog doma. Zbog toga je zatražila objašnjenje kako je moguće da njegova deca iz braka s njom i dalje žive kao podstanari, i to da ona plaća kiriju, dok on obezbeđuje krov nad glavom novoj porodici – kaže izvor blizak Kežmanu i njegovoj bivšoj ženi. Fudbaler se našao u nebranom grožđu i uporno je negirao da je kupio stan.

– S druge strane, Marija pritiska Mateju da stan bude na njeno ime. On trpi pritisak obe žene, te je u jednom trenutku rekao Emiliji da će poludeti od njih dve i da će otići u manastir. Posle toga se spakovao i otišao u Herceg Novi. Inače, iako se pričalo da se Kežman kući u Novom Sadu, on je stan ipak kupio na Vračaru, gde namerava da živi – završava izvor.

izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.