Čika Sale, vaše lice zvuči poznato!

Večeras u emisiji "Narod pita" Saša Popovi predstvio je koncept nove takmičarske sezone emisije "Zvezde Granda". Ova sezona, ko zna koja po redu, najavljivana je tokom septembra kao televizijsko čudo neviđeno. Sve novo - koncept, žiri, scenografija. Večeras smo imali priliku da vidimo kako će to čudo izgledati.

Nije čudo ali jeste hibrid. I to, gle čuda, hibrid nastao grandovskom smesom "X faktora" i emisije "Tvoje lice zvuči poznato" koja je glavni adut televizije "Prva" za ovu sezonu.

Umesto dosadašnjih debilnih novinarskih žirija čiji su članovi vrhunac žurnalističke provokativnosti nalazili u tome da jedva punoletnu decu pitaju da li bi zbog slave snimila pornić, pa onda kompozitorskog jer je tada konkurencija bio "Prvi glas Srbije" (opet Prva), sada je to "kolegijum" po uzoru na "X faktor". Pauze su rezervisane za imitacije zvezda po sistemu zvezde glume zvezde (i ovo je baš poznato, zar ne?) pa će se tu Neda Ukraden igrati Tine Tarner, a Ćira Čarlja Čaplina. Podmladak Granda naravno Brene i šeika iz Kuvajta.

Bravo Sale! Ljubimo te u originalnost. I poštenje!

M.Š

Pogledajte još