Nastasić: Zadovoljstvo mi je da igram za mladu reprezentaciju!

"Očekuju nas dve teške utakmice iako smo na papiru favoriti. Moramo da uđemo maksimalno skoncenrisani i motivisani u te utakmice ako želimo da ostvarimo dve pobede, koje su nam potrebne u ovom trenutku", rekao je Nastasić novinarima u Hotelu M na okupljanju reprezentacije.

Mlada reprezentacija Srbije 11. oktobra od 18.00 u Ahni igra protiv Kipra, a četiri dana kasnije, u isto vreme u Gornjem Milanovcu protiv Severne Irske.

Na konstataciju novinara da će odbrana biti jača strana reprezentacije, Nastasić je kazao da mlada selekcija Srbije ima dobre igrače i na ostalim pozicijama.

"Sve su to dobri igrači (u odbrani). Mada, imamo i u veznom redu i u napadu dobre igrače tako da očekujem da ćemo biti efikasni u ovim utakmicama", rekao je on.

Meč protiv Severne Irske u Gornjem Milanovcu Srbija će igrati pred praznim tribinama zato što služi kaznu zbog incidenata u Kruševcu na utakmici protiv Engleske.

"Gledao sam prvu utakmicu bez publike protiv Kipra. Sigurno da je to loša povoljnost po nas, ali nadam se da ćemo uspeti da se izdignemo iznad toga i da i bez navijača ostvarimo pobedu", rekao je Nastasić.

Igrač Mančester sitija se posle nastupa za A reprezentaciju ponovo vratio u mladu selekciju Srbije.

"Sigurno je da mi je čast i zadovoljstvo što sam ovde sa svojim vršnjacima. Nema nikakvih problema što sam se iz A reprezentacije vratio u mladu. Čast mi je kad sam pozvan za bilo koju selekciju, tako će biti i ovog puta", kazao je Nastasić.

Beta

Pogledajte još