Kraljevo: Posvađali se oko cene, pa oteli i silovali prostitutku

"Dvojica mladića su 4. oktobra zajedno pošla u provod. Dogovorili su se da „pokupe“ dve prostitutke i da u kući jednog od njih imaju grupni seks. Odvezli su se do „Auto-transporta“ u Kraljevu, gde se prostitutke okupljaju i vrbuju mušterije. Svidele su im se M. P. i njena drugarica, ali im nije odgovarala cena koju su njih dve tražile za seksualne usluge, zbog čega su se posvađali s njima," kaže izvor Kurira iz istrage.

Darko P. i Darko M. su potom išamarali drugaricu, a M. P. na silu ugurali u automobil.

"Devojka se otimala i vrištala, pokušavala je da pobegne, ali bezuspešno. Zatvorili su je u kuću i satima se iživljavali nad njom. Dok ju je jedan napadač silovao i dok ga je oralno zadovoljavala, drugi joj je sve vreme držao nož na vratu i pretio da će je zaklati ako prestane da ga zadovoljava ili pokuša da pobegne. Udarali su je i psovali, govorili su joj da je kurva. Tek narednog jutra su je pustili da ode,"
kaže naš sagovornik.

Odao ih DN

M. P. je odmah slučaj prijavila policiji, nakon čega je upućena na lekarske preglede.

"Detaljno je opisala napadače, a Darku P. i Darku M. su ubrzo stavljene lisice. Napasnici su ostavili tragove DNK na garderobi žrtve i njenom telu, pa je policija uspela da utvrdi njihov identitet i uhapsi ih,"
kaže izvor Kurira.

IZVOR: KURIR

Pogledajte još