Drama u Loznici još traje: SAJ upada u kuću!

Policijski pregovarački tim je od jutros ponovo uspostavio kontakt sa Markovićem, koji je tražio da mu dovedu ujaka Dragana Stankovića, jer jedino u njega ima poverenje isamo s njim želi da priča.

Zato je ujak oko 14 sati došao ispred kuće.

Načelnik Policijske uprave u Šapcu Slaviša Spasojević, koji se nalazi na licu mesta, rekao je agenciji Beta da je policija opkolila kuću u kojoj je naoružani muškarc zatvoren od sinoć oko 22 časa.

 "On je sam u kući. Kuća je opkoljena", rekao je Spasojević.

Načelnik šabačke policije je rekao da je osumnjičeni sinoć nije iznosio nikakve zahteve. Kako je naveo, ranjena žena je van životne opasnosti.

Osumnjičeni Marković sa nevenčanom suprugom ima devojčicu od tri godine koja je bezbedna. On je svoju ženu ranio juče oko 17 sati.

Marković je u suprugu pucao nakon svađe, a ispalio je tri metka. Od toga je Branku Krasavac jedan metak pogodio u nadlakticu, a drugi u predeo vrata.

Portparol PU Šabac Danijela Isailović kaže da je žena sa težim povredama najpre zbrinuta u ložničkoj bolnici, gde je njeno zdavstveno stanje stabilizovano, a potom e prebačena za Beograd, u Urgentni centar.

Oni imaju trogodišnju devojčicu, koja je trenutno bezbedna, u kuću u Jadranskoj Lešnci.

Prema njenim rečima, muškarac je pripadnik policije, ali nije zaposlen u Loznici nego u Beogradu.


Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.