USKORO BEBA: Biljana Tipsarević će se poroditi u Srbiji

0

Porođaj je predviđen za 19. januar 2014. godine u zemlji u kojoj su se Biljana i njen suprug, Janko Tipsarević, rodili.

– Biljana se još dvoumi da li da se porodi u Beogradu, gde je Janko rođen i gde njih dvoje žive, ili u Novom Sadu, gde je ona rođena i gde trenutno održava trudnoću. Odluku o tome će doneti pred kraj ove godine, kada će ući u deveti mesec – rekao je za „Blic“ izvor blizak ovom bračnom paru.

Saznanje do kojeg smo došli indirektno nam je potvrdio i budući otac, istakavši da će Biljana biti u Srbiji sve dok beba i ona malo ne ojačaju.

– Biljana neće putovati sa mnom do proleća naredne godine. Mora da prođe nekoliko meseci od porođaja kako bi i ona i beba malo ojačale. Takođe, nakon toga ću birati gde će putovati. Pratiće me na nekim bližim turnirima. Treneri se često šale sa mnom kako ove godine nisam postizao dobre rezultate jer Biljana nije često putovala sa mnom – rekao je nedavno Tipsarević i dodao:

– Biljana radi punom parom. Ja je kritikujem i često joj kažem da zaboravlja da je u drugom stanju, ali dobro se oseća.

Bračni par Tipsarević još uvek ne zna kog je pola beba jer im je, kako kažu, to najmanje važno.

– Jedva čekam da postanem ćale. Skroz mi je svejedno kojeg je pola dete. Lepo je u porodici imati i devojčicu i dečaka – rekao je Tipsarević, a u razgovoru s fanovima otkrio je da se još nisu dogovorili ni oko imena bebe.

Modna kreatorka Biljana (30) i Janko Tipsarević (29) venčali su se 4. jula 2010. godine, posle pet godina zabavljanja, a dete koje očekuju njihovo je prvo.

Slika: Facebook

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.