Beograđanka udarila kontrolorku Bus plusa

Do incidenta je došlo jutros u 7,15 sati u Ulici Zrenjaninski put na opštinji Palilula kada je kontrolorka od D.L. zatražila na uvid kartu za prevoz, na šta je ona odreagovala tako što je udarila rukom u predelu glave, saopštila je policija.

O incidentu je obavešten zamenik tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela već da se protiv D.L. podnese prekršajna prijava u redovnom postupku.

Protiv putnice je podneta prijava za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru - učestvovanje u tuči, navodi se u saopštenju.

Beogradska policija saopštila je u subotu, 5. oktobra da je podnela krivične i prekršajne prijave protiv četiri osobe zbog sumnje da su u dva odvojena incidenta fizički i verbalno napali kontrolore "Bus plusa".

Zbog sumnje da su na liniji 706 Gradskog saobraćajnog preduzeća više puta udarili kontrolora Bus plusa, krivična prijava podneta je protiv K. J. (42) i F. J. (16), saopštila je policija.

Protiv I. P. (28) i T. D. (18) policija je podnela prekršajne prijave za nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, jer su na liniji 73 vređali kontrolora.

Izvor: B92

Pogledajte još