Seks na stepenicama: Poze koje garantuju orgazam

Ukoliko ste avanturista u seksu i volite da menjate poze i lokacije na kojima vodite ljubav, na pravom ste mestu. Seks treba začinjavati s vremena na vreme, mada se mnogi ljudi ne posvećuju tome dovoljno. Ipak, ukoliko želite da strast, požuda i jaka seksualna energija uvek budu deo vaše veze, morate tome da se posvetite i da partneru ponudite nešto novo i zanimljivo.

Odličan način da to uradite je da ga naprosto ščepate za kragnu i započnete seks na stepenicama, jer je ova lokacija sigurno jedna od retkih koja bi vam pala na pamet, a koja jeodlična za postizanje orgazama. Postoje tri varijante koje možete da isprobate.

Prva

Okrenite se prema stepenicama, na nižu stepenicu kleknite, a na višu se naslonite na laktove. Neka vaš partner zauzme isti položaj iza vas, ali neka klekne na stepenicu niže.

Dok se vaš partner lagano podiže, vi se polako spuštajte u čučanj prateći njegove pokrete.

Druga

Ovaj položaj započinje predigrom. Muškarac seda na stepenicu, vi se okrenete prema njemu, popnete se na istu stepenicu i stanete u raskorak tako da su vaše prepone tačno ispred njegovog lica.

Nakon nežne predigre i fantastičnog oralnog seksa, spuštajte se u čučanj pridržavajući se za njegov vrat i poigravajući se s brzinom i dubinom penetracije.

Treća

Stanite ispred stepenica, te se protegnite prema napred kao da želite da se spustite u sklek, pridržavajući se dlanovima za stepenicu. Telo vam je savijeno pod uglom od 45 stepeni.

Partner vam prilazi otpozadi, naginje se na vas, takođe se pridržavajući za stepenicu, te pokretima diktira dinamiku. Ako ste fleksibilniji, savijte telo u još oštriji ugao i dobićete naprednu verziju popularnog “doggy style“-a.

Izvor: Ženskikutak

Pogledajte još