Vidić: Odbio sam ponude Reala, Milana i Barselone

BEOGRAD, 1. jula 2009. (Beta) - Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Vidić rekao je da je odbio ponude Milana, Real Madrida i Barselone jer želi da ostane u svom klubu Mančester junajtedu.

Vidić je jedan od najboljih odbrambenih igrača šampiona Engleske, a svetski mediji su u nekoliko navrata preneli da je njegova supruga nesrećna životom u Mančesteru, zbog čega bi reprezentativac Srbije mogao da pređe u drugi klub.

Međutim, Vidić je rekao da će ostati u Mančester junajtedu dok mu ne istekne ugovor 2012. godine.

"Moja supruga Ana je nesrećna životom u Mančesteru, ali neću se predomisliti jer sam zadovoljan u Junajtedu. Zadovoljan sam klupskim ambicijama za narednu sezonu", rekao je Vidić za list San.

"Dobio sam ponude Milana, Reala i Barselone i o tome sam odmah obavestio trenera Aleksa Fergusona. On je brzo reagovao, razgovarao sa čelnicima kluba i rekao mi da ću dobiti povećanje plate. Biću plaćen na nivou reputacije koju uživam u Premijer ligi i Evropi", dodao je on.

Vidić je rekao da će ostati u Mančesteru do isteka ugovora, kao i da neće imati istu platu kao i Rio Ferdinand ili Vejn Runi.

"Posle ponuda Reala i Milana čelnici Barselone su ponudili čak 30 miliona funti, ali posle Fergusonovog razgovora sa upravom kluba odlučio sam da ostanem na Old Trafordu do 2012. godine", rekao je on.

"Nije važno da li ću biti plaćen kao moji dobri prijatelji Ferdinand i Runi, ali mislim da ću biti izjednačen sa Kerikom i Berbatovom", zaključio je on.

Pogledajte još