Finalistkinje Elite Model Look

U prelepom ambijentu restorana "Šumatovac", predstavnicima medija i brojnim ličnostima iz javnog i kulturnog života premijerno su predstavljene Elitove finalistkinje iz  Srbije za 2009. godinu. 

Nakon toga gosti su imali priliku da pogledaju i reviju najnovije kolekcije za proleće/leto 2009. modne kuće „P..S..fashion“

Polufinalni kasting za Srbiju održan je uz prisustvo predstavnice Elit Internešenela Ane Viktorije da Silve, direktorke Elita iz Francuske. Potraga za novim licima trajala je preko šest meseci. Nekoliko hiljada devojaka prošlo je kroz selekcione kastinge, a njih 150 plasiralo se u polufinale, od čega 12, uzrasta od 14 do 18 godina, u finale. Naša predstavnica koja će biti izabrana 12. septembra u hotelu "Hajat", predstavljaće nas 18. oktobra na Svetskom finalu u Kini, na egzotičnom ostrvu Sanya.

Najveće i najprestižnije svetsko takmičenje za modele počelo je u nadi da će se pronaći sledeći svetski supermodel. Elite Model Look, takmičenje koje je lansiralo supermodele kakvi su Helene Christensen, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Linda Evangelista i Gisele Bundchen, svake godine okupi preko pola miliona devojaka , a nacionalni izbori održavaju se u preko 80 zemalja.

 Pobednica Nacionalnog finala, predstavlja svoju zemlju na Svetskom finalu, događaju koji je dvonedeljni medijski magnet. Domaćini svetskih finala Elite Model Looka  bili su najpoznatiji gradovi sveta: Njujork, Pariz, Nica, Tokio, Šangaj, Singapur, Marakeš, Rio…..

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još