TUČA U ZVEZDAMA GRANDA: Zorica Brunclik napala Bosanca, Lukas ih razdvajao

0

Zorica Brunclik je usred emisije Zvezde Granda krenula da tuče člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, ali ih je Aca Lukas razdvojio uz opomenu: "Bez fizičkog kontakta, molim vas!"

Kada je Saša Popović rešio da umesto glasova publike ove godine pobednika Zvezde Granda bira žiri sačinjen od pevača Snežane Đurišić, Zorice Brunclik, Šabana Šaulića, Ace Lukasa i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, uz pomoć Lepe Brene i njega, vlasnik Granda nije ni sanjao da će njegov šou po broju svađa početi da liči na Farmu.

Žiri ima zadatak da od čak 400 kandidata izabere najboljeg, a kako to izgleda videćemo već u subotu, 12. oktobra, kada je na programu prva emisija. Ko se s kim i zbog čega svađa upitali su Sašu Popovića.

Pa zbog kandidata! Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ova krenula da se obračuna s njim. U sledećoj situaciji Zorica nije želela da glasa za devojku koja se mnogo svidela Lukasu. Ovaj je izvadio ključeve svog automobila, stavio pred nju i rekao: “Daću ti kola ako joj daš glas”. Bio je mrtav ozbiljan“, priča direktor Granda.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.