Čović: Nije dobro to što se polemiše po medijima

"Nije dobro da se bilo kakve polemike i priče u vezi sa fudbalskim klubom Crvena zvezda, njenih zvaničnika, sada vrte po medijima, što javno, što nejavno. Trebalo bi da shvatimo da smo dobrovoljno došli da radimo u upravi fudbalskog kluba Crvena zvezda, i da smo se tamo našli kao prijatelji. Pošto smo se sastali kao prijatelji, ako se i
rastajemo, trebalo bi da se rastanemo kao prijatelji",
rekao je Čović agenciji Beta.

Čović je rekao da je svako od članova uprave Crvene zvezde slobodan čovek i da ima pravo da radi s kim hoće, a s kim neće.

"Dogovoreni su određeni rokovi, oni nisu tako daleko i stvarno mislim da više treba prestati sa bilo kakvim komentarima. Svako od nas je zreo i slobodan čovek i sa aspekta te slobode ima pravo da izabere s kim hoće da radi a s kim neće", naveo je Čović.

"Da li radili zajedno ili ne, treba da sačuvamo naše odnose, a pre svega toga moramo da vodimo računa da ne nanosimo štetu fudbalskom klubu Crvena zvezda, koji je u veoma teškoj situaciji. Sve drugo mislim da će biti korišćeno protiv kluba", rekao je Čović.

Potpredsednik kluba je rekao da će svoj status u klubu podrediti interesima Crvene zvezde.

"Moj status biram na osnovu odluka koje će biti donete, a što se tiče statusa, njega ću uvek podrediti interesima Crvene zvezde. Uvek sam funkcionisao po principima da je uprava ekipa i tim, koji mora da bude munjevito operativan, a ne da je uprava sastavljena iz grupa", rekao je on.

Čović je kazao da u UO Zvezde "svako ponešto zna da radi" i da će se napraviti rezultat ako se sve to objedini u interesu kluba.

"Što se tiče priče, mislim da je toga bilo preko glave", dodao je Čović.

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda u ponedeljak je zakazao sednicu Skupštine za 25. oktobar, kada se očkuje da će se razmatrati i ostavke.

Beta

Pogledajte još