Astro: oktobarske seksi igrarije

0

Oktobar će biti sve samo ne dosadan! Sa smelim Mesecom u Vagi, retrogradnim Merkurom u Škorpiji i pomračenjem u Ovnu, očekuje nas svašta na ljubavnom planu. Zapravo, jesen neće doneti smirivanje, koje obično biva nakon leta. Naprotiv, biće burno sve do proleća.

Pročitajte šta očekuje vaš znak tokom oktobra…
Ovan
Tokom oktobra je posebno dobro vreme da radite na verbalnom izražavanju onoga što želite. Najbolje je da igrate igricu u kojoj ćete na papirićima napisati svoje najveće seksualne fantazije, zatim ih ubaciti u šešir i izvlačiti. Naravno, fantazija mora da se realizuje.

Bik
Vreme je da posmatrate svoje telo malo drugačije. Ako ste uvek želeli nešto od čega vas je bilo sramota u krevetu, vreme je da razmislite o tome. Ako npr. pljeskanje nije vaš fazon, razmislite o striptizu u brusu i gaćicama.

Blizanci
Od 4. oktobra stvari postaju napetije. Oktobar od vas traži da se opustite i izrazite svoju seksualnost na nove i kreativne načine. Nosite sve što vas čini da se osećate živom i atraktivnom. Sve, sve ali nemojte biti obični. Ovo je savršen period da uvedete malo drame u sobu, možda igranje uloga?

Rak
Dobre seksualne igračke su vaš ključ za seksualni život ovog oktobra. Poznavanje sopstvenog tela je dobar deo toga, ali morate znati i u glavi šta vas uzbuđuje. Čitajte erotske romane kako biste bolje upoznali samu sebe.

Lav
Imate malo više samopouzdanja nego inače, zbog čega treba da preuzmete inicijativu u seksualnom životu. Ako nešto želite, recite! Pokažite svom dragom koliko je vaša seksualnost izvanredna i posebna. Izrazite sebe, ovo je vaš mesec!

Devica
Okruženje će činiti da se osećate seksi. Da li se ovih dana osećate atraktivno? Da li je vaša soba puna aromatičnih sveća, igračkica? Nastavite da poklanjate pažnju ovakvim senzualnim sitnicama u svom domu i videćete šta ćete privući. Sredinom oktobra bićete zahvalni sebi što ste se pripremili.

Vaga
Eksperimentišite! Možda ćete se izblamirati, ali ćete se na kraju svega osećati veoma dobro. Razmišljajte ovako: priroda nije napravila samo jednu vrstu cveta, već milione. Zašto bi seksualni život bio drugačiji? Opustite se, postoji milion načina da kažete da, ne odbijajte zanimljiva iskustva koja će vam se tokom oktobra nuditi.

Škorpija
Što ste iskreniji u svojim namerama, to će stvari ispasti bolje. Učite kako da budete nežniji i ranjiviji u ljubavi više neko ikad pre. U isto vreme, morate zadržati granice. Šta očekujete od partnera? Ovo je važno pitanje, jer ako ne znate odgovor na njega kako očekujete da vas on zadovolji?

Strelac
Boginja ljubavi, Venera ulazi u vaš znak od 7. oktobra do 5. novembra. U antičko doba, govorilo se da kada je Venera visoko na nebu ljudi su vodili ljubav po poljima. Boginja nema srama, divlja je i slobodna – baš kako što biste i vi trebali da budete u oktobru. Pun mesec 18. oktobra garantuje odličnu zabavu za vas!

Jarac
Čini se da ćete dobiti priliku da istražite različite vrste veze ovog meseca. Dozvolite sebi da budete manje konvencionalni u pogledu toga kako vidite odnose između muškarca i žene. Izađite iz kalupa, proširite svoja iskustva i pokušajte da shvatite da postoje neke vrste veze koje uopšte nisu loše, štaviše dozvolile bi vam da više eksperimentišete.

Vodolija

Fantaziranje je veoma zdravo, sve dok ste svesni čega se te fantazije tiču. Postoji neka duboko usađena želja u vama, a oktobar će vam dozvoliti da je ostvarite. Samo pazite da ne upadnete u situaciju iz koje ćete morati da pobegnete pre ili kasnije.

Ribe
Ako osećate potrebu da nekoga silno volite poslednjih dana, znajte da to nije slučajno. Univerzum vas snadbeva s previše apetita koji je teško zadovoljiti. Sredinom meseca osetićete nalet energije koju morate paziti da umesto na loše stvari iskoristite na mnogo zabavnije aktivnosti. Neka strastvene igre počnu!

izvor: Super žena

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.