ORO DEVOJKA: Depresivna, ali šalje poljupce (FOTO)

Milica Živanović, internet senzacija koju od pre nekoliko dana “pola” Srbije zove “devojka Oro”, zbog hit snimka na kome demonstrira svoje (ne)poznavanje opšte kulture, kaže za Telegraf da je ljuta i zbunjena zbog medijske pažnje koju je dobila.

- Nemojte me više zvati, ugasiću telefon, zbunjena sam skroz. Htela sam da to ispadne zabavna emisija i takav je bio dogovor, imala sam lapsuse istina je, ali šta da radim, ne želim da se opterećujem sada – kaže devojka Oro za Telegraf.

Milica Živanović priča o životu starleta:

- Nisam se nadala da će ovo ovako biti zapaženo i da ću biti glavna meta svih medija – rekla je devojka Oro i ugasila telefon.

(old_image)

- Milica se prijavila za našu emisiju VIP 24 kao i mnoge devojke, znala je kakvog je tipa emisija, potpisala je ugovor sa nama, njeni odgovori na pitanja su nam bili zanimljivi i simpatični. To ispitivanj je sastavni deo u svakoj emisiji i nismo ni slutili da će par meseci kasnije upravo taj deo iz emisije biti tema broj jedan na Balkanu! – kaže producent emisije Danijel Djurić i za Telegraf dodaje da će se možda snimati i nastavak serijala, budući da je interesovanje devojaka veliko.

Milica se nakon svega oglasila i na svom facebook profilu gde je napisala kako svi oni koji je ismevaju nikada neće biti Oro. Podsetimo, Oro je izjavila da je njen najveći adut pamet, a ne silikoni.

Ipak, čini se da Milica i nije u tolikoj depresiji jer na svojoj fan pejdž stranici uredno pozdravlja fanove i šalje im poljupce.

Ono što je sigurno Oro devojka je zapalila društvene mreže: FOTOGALERIJA ORO

Izvor: Telegraf.rs/A.Č.
Slika: Facebook

Pogledajte još