FK PARTIZAN: Babić i Jovanović potpredsednici, Ružić ostaje u UO

0

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan imenovao je na današnjoj sednici svoje članove Ratomira Babića i Duška Jovanovića za potpredsednike kluba.

Dosadašnji potpredsednik kluba Branko Ružić koji je postao ministar bez portfelja u vladi Srbije, biće ubuduće član Upravnog odbora.

Šestostruki uzastopni šampion Srbije imaće tako trojicu potpredsednika, pošto je svoju funkciju zadržao Mile Jovičić, iako je letos nudio ostavku.

“Ja nisam bio za to da budem potpredsednik, ali su me ubedili. Dogovorili smo se da sledeće nedelje izađemo u javnost, jer su nam navijači opravdano ogorčeni zbog svih napisa o transferima. Oni nemaju prave informacije, tako da smo se dogovorili da to iznesemo u javnost. To je predsednik tražio od nas”, rekao je Babić.

On je kao primer naveo pisanje medija da je Partizan prodao Marka Šćepovića za 3,6 miliona evra, a dobio samo 600 hiljada.

Babić je kazao da će fudbalski klub sledeće nedelje sa Sportskim društvom uložiti žalbu na presudu Višeg suda kojom je stadion Partizana proglašen za vlasništvo Vojske Srbije.

Babić je novinarima rekao da se nije razgovaralo o sudbini trenera Vuka Rašovića i ocenio da je uprava kriva za loše rezultate u Evropi.

“Ne, zašto bismo pričali o tome? Mi smo kao uprava pogrešili, jer smo kasnili sa pojačanjima tokom leta, i to je razlog neuspeha u Evropi… Nije se razgovaralo ni o povratku Ljubiše Tumbakovića, on ima drugačije planove”, rekao je Babić.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.