PROTERANA SA KIPRA: Romana progovorila o raskidu sa Fotosom

Pevačica je do sada ćutala o svemu što je preživela tokom višegodišnje veze s kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom, ali je rešila da progovori na Farmi. Svoje muke podelila je Mis Svetlani.

- Pričalo se po gradu da je priveo neku. Odem kod njega u Atinu, on tvrdi da to nije tačno. Vratim se u Beograd. Zove me i kaže da moram da kažem da smo raskinuli. Kaže u pitanju je posao, Interpol, porezi, pare - ispričala je Romana i dodala:

- Nismo se čuli od 1. maja do 1. juna. Ni traga ni glasa od njega. Pošaljem mu poruku da mi napiše da li je živ. Javio se jedne noći i kaže da je ta Jovana ogroman problem. Kažem da se oboje teraju u pi. ku materinu. Prođe 15 dana, on opet zove - ti si žena mog života. Sela sam na avion i pravac Kipar. Samo što sam stigla, zvoni mi telefon. Kaže da se spakujem i odem, da ne smem da budem tamo. Došao je u hotel. Bilo je plakanja - ti si meni sve, jednog dana ću ti sve ispričati. U pitanju je posao, pare, ne radi se o ribi. Tri sata sam bila tamo, nije mi dao da ostanem. Znaš li u kakvoj sam paranoji bila kad sam dole otišla s perikama.

Krenule su višemesečne svađe.

- Tridesetog septembra me pozove i kaže da je u Solunu. Sednem u auto i odem. Hteo je da mi kaže da je ova trudna, ali nije mogao. Vraćam se za Beograd, tri ujutru, zove me Bilja Spasić. Kaže mi da je ta Jovana trudna s Fotosom. Tresem se, puštam krokodilske suze, hoću da umrem. Pozvala sam ga. On se ne javlja. Napišem mu da mi se više nikad ne javi i da mu želim da bude dobar otac i muž. Kreće zvanje, dolaženje na vrata: „To se slučajno desilo, ti si žena koju volim“. Posle toga on sa mnom sve najbolje, gotovo, svadba, seliš se na Kipar i tako do 2010. Meni pukne film. Kažem mu da neću da budem njegova žena i da se skloni iz mog života. Prošle godine se oženio. Došao je kod Cece i rekao: „Ovo je sve zbog karijere, ja i dalje volim Romanu“ - završila je svoju tužnu ispovest.

M.M / Kurir

Pogledajte još