Jesenji Grazia Shopping Night

Na četiri ekskluzivne lokacije- u centru Beograda, u šoping molu Delta City, Zira šoping centru i Sava Centru, Noć kupovine donosi vam najbolju šoping zabavu ove jeseni. Sve posetioce i kupce tokom Grazia Shopping Night događaja očekuje fantastična kupovina uz popuste od 10% do čak 40% na cene poznatih brendova iz aktuelne kolekcije jesen/zima, kao i raznovrstan zabavni program.

Prvi put duž Knez Mihailove ulice od 19 h imaćete priliku da uživate u velikom igračkom performansu koji će izvesti plesna škola „Vračar“. Za dobar ritam uz kupovinu pobrinuće se Dj-evi na više lokacija u centru Beograda od 19h do ponoći.

Kako bi šoping prošao u odličnom raspoloženju i uz poslasticu pobrinuće se kompanije Jaffa iz Crvenke. Oni će u okviru Grazia Shopping Nighta predstaviti dva nova podbrenda- O’cake Optimo i O’cake Aktiv. O’cake Optimo u dva ukusa- šljiva i komadići čokolade, namenjen je izbalansiranoj ishrani. O’cake Aktiv sa ukusom badema je keks idealan za aktivnu porodicu. Svi kupoholičari će imati priliku da probaju nove proizvode i „unesu nesto Okejk u svoj zivot“ u centru Beograda, Delta City šoping molu i Zira šoping centru.

Grazia Shopping Night ni ove godine ne zaboravlja probleme savremenog društva. Na tradicionalnom štandu Dobre volje kod Delijske česme u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu svi posetioci će donacijama pomoći rad Udruženja žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“. Mi ćemo vam za uzvrat u znak zahvalnosti pokloniti Grazia tašnu.

Da bi ljubitelji šopinga uspeli da obiđu sve lokacije, pobrinuće se Grazia Shopping Night Taxi. U modelima Alfa Romeo Giulietta moći će da se upoznaju bliže sa brendom Alfa Romeo. Svakih pola sata taxi će čekati na početnoj stanici kod Palate Albanija i voziće vas ka Delta City šoping molu i Zira šoping centru.

Kroz zabavni program na Grazia Shopping Night događaju u Delta City šoping molu vodiće vas TV lice Ivana Radovanović. Pored sjajne kupovine na novobeogradskoj strani grada, Grazia Shopping Night obeležiće i nastup poznatog benda Sevdah Baby od 20 sati. Svi koji dođu u Delta Cityju uživaće u njihovim poznatim hitovima. Zabave će biti i na posebnom stejdžu posvećenom najmlađima, na drugom spratu Delta City šoping mola. Animacije, druženje sa klovnovima, face painting, štulaši i balon tvisteri deo su atmosfere koja oče¬kuje mališane tokom večeri.

Za jesenji Grazia Shopping Night „Zira Shopping Center“ postaje najveća diskoteka na zatvorenom u Beogradu. U toku pet sati, od 19h do ponoći „Disco Zira” nudi odličan provod uz house muziku i saksofon. Da bi i deci bilo zanimljivo u šopingu pobrinuće se
klovnovi, balon tvisteri, animator i face painteri koji će zabavljati najmlađe sve do 22h.

Oni koji vole kupovinu u intimnijoj atmosferi sada već tradicionalno u Sava Centru mogu da pronađu ekskluzivne brendove u radnjama Deha, Le Silla, Movem Fashion, Maša, Olis, Rossetti i drugi.

Grazia Shopping Night će svim posetiocima tokom trajanja Noći kupovine širom grada ponuditi više od 300 prodavnica brendova sa posebnim popustima i specijalnim akcijama.

Zvanični parfemi Grazia Shopping Night događaja su Hugo Boss parfemi. Svi posetioci Grazia Shopping Night biće u prilici da probaju četiri parfema. Reč je o ženskim mirisima Boss Nuit pour Femme, Boss Jour, kao i dva muška parfema Boss Bottled i Boss Night. Mirisne note ovih parfema moći ćete da otkrijete na Grazia Shopping Night lokacijama u centru Beograda, šoping molu Delta City i Zira šoping centru.

Pridružite nam se u još jednom najboljem šoping provodu ove jeseni na obe strane reke!

Pogledajte još