Vujošević: Krka je prvi ispit za Partizan

"Nakon dve uvodne pobede, koje smo zabeležili kao domaćini, imamo prvo gostovanje i prvi ispit, u smislu reakcije igrača kada je u pitanju jedan tako značajan meč. Posle utakmice u subotu ulazimo u seriju igranja dve utakmice nedeljno s obzirom da startuje i Evroliga, to će biti jedan jako dobar uvod u takav ritam odigravanja utakmica. Mnogo je bitno da ekipa pokaže pravi karakter na ovom gostovanju. I još je značajnije da zabeležimo pobedu", kazao je Vujošević za sajt kluba.

Njegova ekipa je u prva dva kola regionalnog takmičenja savladala Igokeu i Mega Vizuru.
"Start Jadranske lige je za nas jako značajan, rezultatski bitan, u kontekstu svih obaveza koje nas očekuju u narednom periodu. Nadam se da će ekipa odreagovati na pravi način na tom gostovanju, svesna činjenice da nas očekuje vrlo motivisan, kvalitetan protivnik i sigurno ćemo učiniti sve da kvalitet i nivo naše timske igre bude na zadovoljavajućem stepenu, koji bi nam omogućio da zabeležimo još jednu pobedu", naveo je trener Partizana.

Vujošević je dodao da Krka ove sezone želi da napravi iskorak u Jadranskoj ligi i da je zato formirala kvalitetan sastav.
"Sačuvali su kostur tima od prošle godine i, naravno, pojačali određene pozicije sa veoma iskusnim i kvalitetnim igračima. Doveli su našeg trenera Džikića, koji jako dobro poznaje taj ambijent s obzirom da je i pre nekoliko sezona takođe radio u Krki iz Novog Mesta", zaključio je Vujošević.

Utakmica trećeg kola Jadranske lige između Krke i Partizana igra se sutra od 19 sati u Novom Mestu.

Pogledajte još