DEMOLIRANJE: Biljana Srbljanović "unakazila" Seku Aleksić u dve rečenice

Slučaj haljine koju je Seka Aleksić nosila na reciji Zvonka Marković jedna je od tabloidnih tema nedelje. Prvo su neobavešteni autori i blogeri komentarisali "neprikladnost upotrebe religijskog motiva" ali kada su i najneobavešteniji saznali da je reč o kolekciji brenda "Dolce & Gabanna", rasprava je krenula u drugom pravcu.

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović se uključila u raspravu serijom tvitova u kojima je objasnila da freska iz Ravene ne može u ovom slučaju biti religiozni motiv već samo predstava tog motiva i da je haljina, štaviše, lepa. Problem je samo u tome, smatra Biljana Srbljanović, što je rastegnuta na dva kvadratna metra aludirajući na debljinu i građu Seke Aleksić.

Uticajna tviterašica se nije zaustavila samo na ovoj konstataciji već je je, bez ikakvog uvijanja, građu pevačice uporedila sa "sedištem na tamiću". To je bio komentar i brojnih čitalaca na različitim portalima posebno kada im je ponuđeno da uporede kako haljina iz iste kolekcije stoji Seki a kako popularnoj tinejdž zvezdi Keti Peri.

Ruku na srce, Biljana Srbljanović je ponovo rekla istinu, a da li će tabloidi uspeti da od ovog komentara naprave rat spisateljice i pevačice, ostaje da vidimo.

(old_image)

M.Š

Pogledajte još