Slikala se u kadi punoj para, skupim haljinama… A onda je došlo Poresko (VIDEO)

0

Mlada bogata Filipinka Džin Napoles, koja se preko društvenih mreža hvalila svojim luksuznim životom u Americi, našla se pod lupom američkog Zavoda za prihode jer je izbegavala plaćanje poreza još od 2008. kada je počela da živi u Los Anđelesu.

Džin Napoles(23), čija je majka pod istragom u najvećem slučaju pronevere novca na Filipinima ikada, često je na društvene mreže stavljala slike svog luksuznog života, među kojima je i fotografija mlade naslednice u kadi punoj novca.

Fotografije na kojima se devojka može videti u dizajnerskim haljinama, cipelama optočenim dijamantima i brzim kolima su izazvale osudu stanovništva njene domovine, ali su privukle i pažnju američkog Zavoda za prihode koji sada istražuju slučaj mlade naslednice koja ne plaća porez od 2008.godine.

Gospođica Napoles, koja je trenutno student dizajna, živela je u apartmanu u Ric Karlton hotelu u Los Anđelesu koji je kupila za 1.3 miliona dolara, a od nedavno je njena nekretnina ponuđena na prodaju.

Po procenama, bogata naslednica za porez samo za poslednje dve godine duguje oko 744.000 dolara, a istraga protiv Džin će se uporedo voditi sa istragom njene majke, koja je pod sumnjom da je učestvovala u proneveri 232 miliona dolara na Filipinima.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.