Ne propustite: Koncert Ivana Ljube u Beogradu!

0

Prvi pobednik Velikog brata, Ivan Ljuba i gudački orkestar Pro klasika održaće koncert u ponedeljak, 14. oktobra, u 19 časova, u svečanoj sali muzičke škole "Vladimir Đorđević".

Koncertom Ivana Ljube i gudačkog orkestra Pro klasika počinje serijal koncerata “Ponedeljkom u Djordjevicu” koji se uspešno odrzava još od 2002.god. u muzičkoj školi “Vladimir Djordjevic” u Beogradu.

Ivan Ljuba
Mladi pijanista je osnovnu muzičku školu “Petar Konjović”, klavirski odsek, upisao sa 8 godina. Završio je srednju MŠ „Josip Slavenski” i 11. beogradsku gimnaziju. Diplomirao je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Paralelno sa studijama muzike, studirao je i Medicinski fakultet u Beogradu. Šansu da započne svoju profesionalnu muzičku karijeru dobio je u Kolarčevoj zadužbini sa beogradskom filhrmonijom. U junu 2007.godine debitovao je koncertom za klavir i orkestar Richarda Adinsela kojim je dirigovao Dorian Wilson. Iste i naredne godine imao je resitale u Šapcu i Smederevu kao i humanitarni koncert u Subotici. Stručno se usavršavao pohađajući kurseve Arba Valdeme i Katunca. 2009. zapažen je nastup sa operskom pevačicom Narodnog pozorišta, Draganom Tomic, a od 2010. nastupa sa violončeliskinjom Biljanom Simić. Imao je koncerte u kući Djure Jakšića, UK Parobrod, Gvarnerijusu, galeriji KC Beograd… 2011. Imao niz uspesnih koncerata sa jazz pevačicom Milicom Radojevic. Bavi se pedagoškim radom u MŠ “Vladimir Đorđevic” kao profesor klavira.

Najpoznatiji je po po pobedi u prvom srpskom Velikom bratu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.