Da li je ovo najbolja ili najgora prosidba svih vremena? (VIDEO)

Baldoni je pozvao svoju devojku u restoran gde su jeli na svom prvom zajedničkom izlasku, ona se smestila za njihov omiljeni sto, a potom je započeo video.

Na početku Baldoni je ponovno izrazio ljubav svojoj devojci, objavio joj kako je spreman da je zaprosi, ali da želi da to bude posebno.

Ono što je usledilo bio je niz "video-spotova" u kojem Baldoni i njegovi prijatelji glume bendove "N Sink" i "Bojz II Men" i pevaju na plejbek njihove najpatetičnije hitove. Potom je usledila "Aba" (tu su se Baldoni i prijatelji preušili u žene), a potom Bruno Mars i njegova prikladna pesma "Meri mi", već uobičajena ikonografija za ovakve video prosidbe uz koju budući mladoženja i njegovi prijatelji plešu na ulici.

Nakon toga video prelazi u parodiju na filmove tipa "Mišn imposibl", gde Baldoni glumi agenta koji otkriva da je samo njegova ljubav prema Emili važna, a zatim se može videti montaža raznih video zapisa iz zajedničkog života para.

Kako piše britanski "Dejli mejl", s jedne strane ova video-prosidba svojom produkcijom postavlja nove standarde za sve one muškarce koji žele svoje devojke da zaprose na ovakav način.

S druge strane, video je prepun patetike i opštih mesta o tome kako prosidba treba izgledati. Pogledajte i presudite.

Izvor: 24sata

Pogledajte još