Otkrijte da li vam se sviđa kolega?

Nema ničeg lošeg u malo flerta na poslu, ako je u granicama dopuštenog. Možda sebi to ne želite da priznate, ali ako ste dovoljno hrabre da dopustite mogućnost da se zaljubite u kolegu, ovo su neki od znakova koji će to dokazati.

Stalno pričate o njemu

Njegovo ime često izgovarate, čak i kada ono što priča nema veze s njim? Ovo je znak da vam se sviđa, a činjenica da ponavljate njegovo ime znači da vam nedostaje njegova blizina i da ga želite kraj sebe.

Gledate ga netremice

Ovo baš i nije suptilan znak, ali ponekad sebi ne možemo da objasnimo zbog čega stalno gledamo u nekoga. Često je to razlog jer nam se taj neko sviđa. Nema ničeg lošeg u gledanju nekoga, samo pazite da ga ne preplašite.

Uhodite ga

Njegov Fejsbuk je vaša najčešća destinacija, a sebe još uvek uveravate da je to samo iz prijateljskih razloga? Ako morate u tajnosti da gledate šta je radio na Fejsbuku i ponekad sebe uhvatite kako dugo gledate njegove slike, skrivajući se od drugih, definitivno ste zaljubljene.

Prisluškujete njegove razgovore

Ne one koji su vezani za posao, već one koji su vezani za njegov privatan život. Ako stalno osluškujete kakvi su mu planovi za vikend, to je to, kolega vam je uzeo srce.

Zasmejava vas

Možda ima jako dobar smisao za humor, ali postoji razlika između smešnog momka i momka kojem se smeškate, jer vam se sviđa. Sledeći put kada počne da priča nešto, testirajte se: ako bi se na istu rečenicu nasmejale i da je došla iz tuđih usta, znači da je stvarno smešan, ali ako se smeješ jer je on to rekao, znači da ste vrlo subjektivne.


B92

Pogledajte još