Nikola Kojo kandidat za gradonačelnika Beograda?

I dok je kao glumac veoma popularan, Niki iz kultnog filma „Mi nismo anđeli“ u ovom trenutku uživa poverenje 13 odsto Beograđana, koji su se izjasnili da bi glasali za njega, pokazalo je istraživanje CESID. Interesantno je da je njegov rejting ekvivalentan onom koji ima Nebojša Stefanović, koji se pominje kao moguće kadrovsko rešenje SNS za prvog čoveka prestonice, i tek koji procenat manji od nedavno smenjenog Dragana Đilasa.

Međutim, Kojo, navodno, ne zna šta se valja iza brega, pa je u pauzi snimanja rekao za Kurir da nema pojma o čemu je reč.

"Čuo sam jutros da su radili to istraživanje, ali nemam pojma zašto i o čemu je reč. Ne mogu sad time da se bavim, na snimanju sam" kratko je rekao potencijalni gradonačelnik.

Iako u stranci Mlađana Dinkića napominju da još ne razmišljaju o kandidatima, jer „izbori nisu raspisani“, URS je ipak od CESID naručio ispitivanje rejtinga legendarnog glumca. Na pitanje zašto se bave baš Nikolom Kojom, potpredsednica URS Suzana Grubješić je rekla:

"Zaista nemam nikakve informacije o istraživanju, a kandidata za gradonačelnika nismo još odredili, jer izbori u Beogradu nisu ni raspisani."

Međutim, portparol URS Marko Selaković nije hteo ni da potvrdi ni da demantuje da je ta stranka naručila istraživanje, kao ni to da su naručili ispitivanje Kojinog rejtinga.

"Mislim da je Marko Blagojević iz CESID bio sasvim jasan kad je rekao da je to uobičajeno istraživanje koje se radi kvartalno" kaže Selaković, ali na konstataciju da su korisnici istraživanja „razni i da među njima ima i političkih partija“, Selaković odgovara:
"Imali smo pristup rezultatima istraživanja."

Izvor: Kurir

Pogledajte još