Dnevni horoskop za 13. oktobar

Ovan

Prenapeti ste i promenljivog raspoloženja. Neće vam biti lako da donesete neke odluke, a moraćete, jer druga strana neće popustiti. Pravite preokret u vezi s jednom osobom.

Bik

Želite novu ljubavnu romansu, koja će vam se u narednim danima i desiti s nekim s kim radite ili poslovno sarađujete. Ne dozvolite da vas prošlost zaustavi.

Blizanci

Slobodnima predstoji izuzetno dobra prilika. Imate mogućnost da sretnete osobu iz snova. Ako planirate decu, sada je pravi momenat. Blaži problemi s bubrezima.

Rak

Razmislite o svojim propustima i svemu onome šta ste obećali a niste ispunili. Ako ste razdvojeni, partner bi vas mogao kontaktirati baš tokom današnjeg dana.

Lav

Neko misli na vas podjednakim intenzitetom kao i vi na njega, ali to nećete jedno drugom pokazati licem u lice, ali zato očekujte sigurnu vest od te osobe. Pripazite na ligamente.

Devica

Danas ste vrlo nestrpljivi i nervozni, ali možete rešiti neke probleme, bili u vezi i braku ili ne. Očekujte pomirenje, povratak ili obnovu veze. Bolovi u vratnom delu. Osetljivo grlo.

Vaga

Na ljubavnom planu nemate većih briga. Oni u paru uživaju, a slobodni će ostvariti nove kontakte i uživati u bezopasnom flertu. Najveća briga danas vam je novac.

Škorpija

Ako ste za danas imali neke planove s partnerom, doći će do određenih izmena. Slobodnima zvezde sugerišu da se ne kolebaju, već da krenu putem kojim ih vodi srce.

Strelac

Fokusirajte se na ono što za vas ima smisla i ne obraćajte pažnju na to šta drugi govore. Ako imate cilj pred sobom, uspećete da realizujete sve što ste planirali.

Jarac

Ako niste spremni da preuzmete određene rizike, bolje nemojte ulaziti u nove situacije. Ozbiljno razmislite o prilikama koje vam se trenutno nude na emotivnom planu.

Vodolija

Ako ste planirali da sutra započnete neki novi posao, bolje odložite ako nemate jasan plan i odgovor na sve rizike koje treba da preuzmete. Prijaće vam promena ishrane.

Ribe

Budite oprezni i čuvajte se da se ne zadesite u nekoj nejasnoj emotivnoj situaciji koja bi mogla da vas diskredituje. Pokušajte da razmišljate optimističnije.

Izvor: Kurir