Na uvce: Dačić pevao „Miljacku“ Bjelogrliću za rođendan

Ekipa koja se preksinoć okupila ispred kluba „Šećerana“ običnim prolaznicima je mogla da izgleda u najmanju ruku kao da je u toku snimanje bitnog novogodišnjeg programa.

Da su malo bolje zagledali u putnike skupih automobila, videli bi da je reč o najpoznatijim i najbitnijim muzičarima, glumcima i političarima kod nas. Svi su došli samo sa jednim jednim ciljem - da Draganu Bjelogrliću požele srećan 50. rođendan.

Za savršeno slavlje, koje je glumac pripremao danima, bilo je potrebno samo dobro raspoloženje i obećanje da nikome neće pričati kako su se proveli na žurki.
Kažu, za goste je pripremio sve najbolje - od hrane i pića do muzike.

Najviše pažnje, među važnim gostima, izazvao je dolazak Milana Beka, koji je bio veoma raspoložen. Bio je tu i Mlađan Dinkić, rasterećen i kao i obično spreman za provod uz dobru svirku. Bend je svirao sve, od metala do regea.

Binu su posle benda koji je zagrejao zvanice okupirali Loša i Bajaga, koji su zajedno otpevali pesmu iz serije „Vratiće se rode“, da bi Manjifiko podigao atmosferu sa muzikom iz „Montevidea“. Kada je atmosfera već dostizala vrhunac, mikrofona se latio i Haris Džinović, a posle njega i Džej zapevavši pesmu „Sunce ljubavi“.

Dragan Bjelogrlić je uzeo suprugu za ruku i na praznom podijumu zaplesao s njom. Halid Bešlić, koji je na rođendansku proslavu stigao kao gost sa Rakom Marićem, napravio je neverovatnu atmosferu. Njegove pesme su posebno pogodile Bobu i Brenu, koji se kasnije tokom večeri nisu odvajali od pevača iz Sarajeva.

Među gostima su bili svi glumci iz „Montevidea“ i serije „Vratiće se rode“, a posebnu pažnju privukli su i Nikola Kojo, Mima Karadžić, Vojin Ćetković, Ljubiša Ristić, Savo Milošević...

Negde pred kraj zapevao premijer Srbije Ivica Dačić poželeo je da Bjeli otpeva pesmu za koju se specijalizovao - „Miljacku“. Na pola pesme, na bini mu se pridružio i sam Bjelogrlić, a za duet su dobili veliki aplauz od Halida Bešlića, koji inače izvodi ovu pesmu.

Izvor: Blic

Pogledajte još