Mirka Vasiljević: Bilo bi nepošteno da se porodim u Beogradu

0

Mlada glumica će sačekati da se njenom suprugu završi fudbalska sezona u Francuskoj kako bi svi zajedno mogli da dođu u posetu Srbiji.

Mlada glumica Mirka Vasiljević, koja je u sedmom mesecu trudnoće, nedavno se sa svojim nevenčanim suprugom i njihovim dvogodišim sinom Andrejem ponovo preselila u Bordo. Poznati par je veoma srećan što ponovo živi u Francuskoj jer su tamo doživeli neke od najlepših trenutaka.

Na istom mestu će Mirka doneti na svet i drugo dete, a s obzirom na lepo iskustvo koje ima, porodiće se u istoj klinici i kod istog lekara.

Pošto smo se tek nedavno doselili, privremeno smo smešteni u hotelu. Tražimo odgovarajući životni prostor, ali nam nimalo nije lako jer su stanovi koji se izdaju uglavnom prazni, a nama je potreban potpuno uređen dom – rekla je Mirka.

Talentovana glumica s nestrpljenjem očekuje rođenje druge bebe, sa kojom će doći u Srbiju tek kada se njenom nevenčanom suprugu završi sezona, i kad budu u prilici da svi zajedno posete svoj rodni grad i najbližu rodbinu.

Tokom fudbalske sezone Vujadin nema priliku da uzme slobodne dane, a smatram da bi bilo veoma nepošteno da rodim dete u Beogradu, koje će on moći da vidi tek nakon određenog perioda.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.