JK o svinjama i freskama!

Jelena Karleuša tvrdi da je jedina osoba koja na Dedinju živi u vili koja je kupljena legalno stečenim novcem!

- Jedina sam koja ima vilu na Dedinju kupljenu legalno stečenim novcem. Vlasnici u okolini su ili pod zemljom, ili na poternici ili u zatvoru! - napisala je Jelena.

Odmah posle poslala je nekoliko poruka Seki Aleksić, a sve zbog, kako je i napisala, Biljane Srbljanović po kojoj je mnogo ljudi osulo paljbu kada je prokomentarisala da je haljina sa printom freske, koju je Seka pre par dana nosila, ipak previše, te da Seka izgleda debelo.

- Živiš u fejk kući, nosiš fejk Hermes, fejk D&G haljine, kineski Loboten i plaćaš muža jer si morž? I treba da me mrziš! Birkin mogu da ti poklonim, da se vise ne brukaš. Kuću, muža, decu, izgled i karijeru?! Neke svinje nikad ne polete. Fascinantno mi je da Biljanu Srbljanović nazivaju narkomankom upravo oni koji su prodali kevin televizor za 50€ da bi kupili malo loše gudre! Stavljanje intelektualke Biljane Srbljanovic u isti kontekst sa šatorskom pevaljkom, sramno je kao i stavljanje slike Bogorodice na svinju - napisala je Jelena.

Karleuša je kazala i da neće odustati od svojih stavova, te da sve to što piše - piše zbog toga što želi da mladima pokaže kako da se odnose "prema šljamu".

- Neću odustati od sopstvenih stavova. Koštalo me to koje naslovne manje i kog linča više. Ne želim da umrem sa saznanjem da sam bila pizda. I vama, ljudima sa margina društva se bavim samo kako bih hiljadama mladih koji me prate, pokazala kako treba da se odnose prema šljamu. Ok? Tolerancija prema ološu u ovoj zemlji je na najvišem mogućem nivou. Treba se boriti za nesrećan obespravljen narod. Tolerancija je kada ne bi ni mrava zgazio onima koji ti ceo život gaze snove. Tolerancija je kada te tvoja zemlja zabranjuje, ponižava i lomi ti srce, a ti je ipak voliš najviše na svetu i boriš se za nju kao lav. Tolerancija je kada se boriš za prava homoseksualaca iako su najglasniji borci protiv tebe-upravo homoseksualci - objasnila je Karleuša.

Biljana Srbljanović više ništa nije komentarisala, dok je Aleksićeva kratko napisala: "Znam da uspeh boli, mnooogo boli! Ali svi treba da se trude i budu dobri a ne zavidni i zli!".

Izvor: pressonline

Pogledajte još