Pink piše tužbu pobegulji!

“Ne mogu da podnesem 80 odsto ljudi na ovoj Farmi”, govorio je Miki Đuričić tokom svog boravka u rijalitiju Farma. Da bi, na kraju, održao reč i pobegao sa imanja.

Miki Đuričić je, svojevremeno, kada je emitovan prvi Veliki brat, zadobio veliku popualrnost, a potom je učestvovao u još jednom rijalitiju tog tipa, da bi dobijao i poslove na televizijama… Objektivno gledano on je jedna od retkih, istinskih zvezdi rijalitija u Srbiji. Ako ne i jedina!

Da li zbog stalnih novčanih dugova ili zbog nečeg drugog (sam je priznao da je na Farmu ušao samo zbog glavne nagrade od 50.000 evra i nedeljnih honorara, koji ga “neće okrpiti”), Miki je iznenadio matičnu kuću “Imotion” (Emotion), koja stoji iza projekta Veliki brat i prihvatio ponudu konkurencije, odnosno Televizije Pink.

Ali, nije mogao da izdrži na Farmi, pa je pre dve noći preskočio ogradu imanja i uputio se kući, bez stvari, a neki tvrde i da se pešice zaputio prema rodnom Kupinovu.

Naravno, onima sa kojima je potpisao ugovor, nije se dopao njegov potez:

“Najstrože pravilo Farme govori o tome da se ograđeno imanje ne sme napuštati i da za takav postupak farmer mora biti diskvalifikovan i udaljen sa imanja. Pošto je Miki Đuričić to pravilo prekršio, Televizija Pink odmah je preduzela potrebne mere predviđene ugovorom kako bi ostvarila svoja prava”, saopšteno je iz TV Pink.

Miki je proteklih 30-ak dana bio veoma nervozan u pojedinim situacijama, a napravio je i dva teža incidenta. Potukao se sa Markom “Vanilom”, što mu je oprošteno, pa nije diskvalifikovan, a potom je gađao ciglom i rediteljku Jelenu Golubović, koja ga je prilično nervirala.

On je bio najbliži sa pevačicom Aleksandrom Stojković “Džidžom”, za koju je priznao i da mu se dopada, ali ni ta emocija nije mogla da ga spreči da preskoči tarabu na imanju u Barajevu.

“Izdao me je, kao najrođeniji da mi je to uradio, zabio mi je nož u leđa! Baš me je povredio. Da je on meni rekao da je moguće da će izaći, da ne može da izdrži, pa da znam i da mogu u glavi da se dinstanciram. Provodila sam 24 sata sa njim, pričala sa njim, a on sablju u leđa…”, govorila je razočarana Džidža.

Izvor: mondo