Niko neće da bude Rada Manojlović!

- U prvoj emisiji šoua, Sneki se transformisala u Čolu, što je bez problema odradila, a već za drugu dobila je novo zaduženje, odnosno zadatak da se preruši u Radu Manojlović, međutim, ona je to odbila. Nije navela razloge, samo je rekla da joj ne pada na pamet da se maskira u Radu. Čolu je dobro odradila, čak se i radovala što je dobila zadatak njega da imitira, „skinula“ je sve njegove pokrete i bila je odlična. Sneki, kao i svi takmičari, po ugovoru je obavezna da se transformiše u onog ko joj zapadne, tako da ne znamo šta će na kraju biti - otkriva izvor blizak produkciji i otkriva da se ipak od imitiranja Manojlovićeve nije odustalo.

- S obzirom na to da je produkciji, iz nekog razloga, bilo mnogo stalo da se transformacija Radmile Manojlović odradi i predstavi na bini emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, oni su odlučili da je imitira glumica Tamara Dragičević, koja je takođe jedna od učesnica ovog šoua. Međutim, i Tamara je odbila jer navodno ne želi da se maskira u folk pevačicu - rekao nam je izvor.

O ovim informacijama komentar nisu mogle da daju ni Snežana Babić ni Tamara Dragičević, koje su ugovorom sa produkcijom šoua sprečene da govore za medije o emisiji, a Televizija „Prva“ je demantovala našu priču.
- Pravila šoua su jasna, takmičari dobijaju zadatke koji moraju da se ispune i nema presedana. To su sve izazovi koji čine ovaj šou zanimljivim i zabavnim, a naši učesnici se sjajno snalaze u svakom zadatku, iako im nije nimalo lako, naročito kada moraju da imitiraju osobe suprotnog pola - saopšteno je iz PR službe „Prve“.

Inače, u sinoćnoj prvoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ 10 takmičara je pevalo, plesalo i imitiralo domaće i strane muzičke zvezde. Aleksa Jelić je bio Ceca, Sara Jovanović Rijana, Ana Kokić Slađana Milošević, Željko Šašić je nastupio kao Bora Čorba, Knez kao Luis, Sneki Babić kao Zdravko Čolić, a Skaj Vikler kao Mik Džeger. Tamara Dragičević je imitirala Lejdi Gagu, Boris Milivojević Manjifika, a Goca Tržan Draganu Mirković. I svi su od žirija pobrali odlične kritike! IPak, pobedila je Tamara Dragičević, koja će nagradu od će 1.000 evra dati Udruženju „Zvončica“, inače udruženje roditelja za decu sa malignim bolestima na Institutu za majku i dete.

Izvor: Alo

Pogledajte još