Devojčica u Beogradu izbodena nožem

Kako je izjavila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, devojčica stara 14 godina zadobila je ubodne rane nožem oko 1.45 časova u Ulici Drvarske česme u Višnjici i sa četiri razderotine prevezena je u Institut za majku i dete.

Muškarac star oko 52 godine, koji je bio alkoholisan, zadobio je oko 1.50 časova posekotine obe šake nanete nožem, na Miljakovačkim livadama 36, a prevezen je ortopedu u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star oko 20 godina je teže povređen kada je oko 1.05 časova pao sa motora kod "Franša", a bez svesti i u komi, prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Sedmomesečna ženska beba je u udesu oko 21.20 časova u Radničkoj ulici, prošla bez vidljivih povreda, ali je prevezena neurohirurgu u Urgentni centar, kazala je Macura.

Muškarac star 49 godina se u požaru koji je izbio oko 19.40 časova na stadionu na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici nagutao dima, navodno je bio alkoholisan, a prevezen je na VMA, navela je Macura.

Muškarac star 33 godine je u udesu oko 20.45 časova na uglu ulica Vojvodjanske i Nehruove kod crkve zadobio ogrebotinu, bio je navodno alkoholisan, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star 28 godina je u udesu oko 19.25 časova u Brankovoj ulici pao sa motora i sa bolom u šaci i povredom kuka prevezen je na odeljenje za ortopediju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Hitna pomoć tokom noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, dodala je portparolka Hitne pomoći.

Izvor: Blic

Pogledajte još